fbpx

Zondag 6 Februari 2022 geeft Jeroen Rodenburg weer een Wim Hof Fundamentals Training in de studio in Alkmaar. Jeroen is gecertificeerd WHM Method Instructor en heeft zelf ervaren hoe zijn immuunsysteem en lichaam positief veranderde door koude training. Wil je erbij zijn en ervaren wat koude training doet voor jouw immuunsysteem en mentale gezondheid? Lees dan even verder…

Jeroen heeft zelf de ziekte van lyme. En heeft hierdoor veel vage klachten ervaren als last van de rug en knieën, migraineaanvallen, slapeloosheid en chronische vermoeidheid. Deze leken vooral afkomstig te zijn door de drukke periode in het leven van Jeroen en zijn gezin. De geboorte van hun drie kinderen (korte tijd na elkaar geboren) en ook de onregelmatige werktijden bij de politie werden gezien als oorzaak van een deel van zijn klachten.

De zoektocht begon al in 2004 toen hij tijdens een oefenweek van de ME op de Veluwe een tekenbeet opliep. Jeroen is zich vervolgens gaan verdiepen in de Wim Hof Methode. Tijdens de Polen Retreat kwam op 5 december 2016 op de top van de 1609 meter hoge berg de Śnieżka in Polen een switch.

Sindsdien is hij zich steeds verder gaan specialiseren en geeft hij workshops aan iedereen die hier ook meer over wilt leren.

In September 2020 ben ik zelf een Wim Hof Fundamentals Training gaan doen bij Jeroen en Boy. De ervaringen die zij deelden en ook in de groep gedeeld werden vond ik magisch. Hoe de kracht van ademwerk, koude training, beweging kunnen bijdragen aan het herstel van diverse ziekten en lichamelijke klachten is voor iedereen van belang. Voor iedereen die last heeft van mentale maar ook fysieke klachten én auto immuunziekten.

Tijdens mijn ervaring in het ice bath kwam ik een oude angst weer tegen. Angst voor de Angst. Maar ik ben er doorheen gegaan en merkte daarna nog zoveel positieve effecten. Mentaal veranderde een hoop. Maar fysiek ook. Je komt jezelf letterlijk tegen, maar wordt er zoveel sterker van. Ook merkte ik dat ik tijdens het ademen zo diep kon gaan. In mijn mind en mijn lichaam. De zuurstof die ik door mijn lichaam heen voelde verspreiden zorgde voor een intens gevoel van aanwezigheid en heling in mijn lichaam en mind. Ik zag allerlei kleuren en visualisaties. De weg naar het diepere bewustzijn.

De kracht die wij als mensen in onszelf bezitten is zo groot. Ik gun het iedereen om daar meer in verbinding mee te komen. Het zijn slechts overtuigingen die je wellicht laten denken dat je het niet kan. Maar zo lang je dicht bij jezelf blijft, luistert naar je lichaam en voelt wat het nodig heeft, ben jij zelf de master van jouw immuunsysteem, je mind en lijf.

– Joyce, eigenaresse Mind Events Factory

Door vaak te oefenen met koude training:

  • Wordt je afweersysteem verbeterd;
  • Kan je beter leren omgaan met stress volle situaties;
  • Wordt je lichaam positief beïnvloedt;
  • Voel je je energieker;
  • Kan je oude patronen en angsten loslaten;

Op zondag 6 februari 2022 geeft Jeroen deze workshop in de studio in Alkmaar. Van 12.00 – 16.30 uur.
Een goed begin om aan je weerstand te werken en met de kou om te leren gaan. Je leert letterlijk rust vinden in de stress.


Tijdens deze training ga je het volgende ervaren:

  • Introductie in de Wim Hof Methode;
  • Breathwork technieken
  • Ice Bath

Lunch wordt ook geregeld voor deze middag.

Kosten: € 107,91 incl BTW

Er is plek voor maximaal 10 personen. Meld je gauw aan. Vol = Vol.

Sidenote: we kunnen tijdens deze workshop geen rekening houden met de covid maatregelen. We gaan ook in groepjes van 2 het icebath in. Voel je je hier niet comfortabel bij, dan willen we je vragen om een andere keer aan te sluiten. Voel je je hier prima bij, dan ben je van harte welkom.