fbpx

Tarieven, samenwerkingen en adverteren

We krijgen regelmatig verzoeken voor samenwerkingen, adverteren en tarieven. Hieronder een overzicht van de tarieven die we hanteren.

Advertentie blog posts

De prijs voor 1 blogpost is € 285,00
De prijs voor 2 blogposts is € 550,00
De prijs voor 5 blogposts is € 1300,00

We zullen de blog posts ook delen op onze social media kanalen.

Links

Als u links naar uw website in de blogposts wilt, rekenen wij een extra vergoeding van € 75,00 per blogpost. Het betreft hier ‘no follow’ links. Wil je links plaatsen in een bestaande blog, dan kost dit €50,00 per link.

Reclame banners

Het promoten van een link of reclame banner op de hoofdpagina kost € 127,00 per maand. De reclame banner wordt ook getoond naast iedere blog op de website.

Inhoud advertenties

Voor ons is het belangrijk om content te delen die gerelateerd is aan ons bedrijf. Mindfulness, yoga, ademwerk, reizen, mindful ondernemers, bewustzijn, body, mind, heart. Producten gekoppeld aan deze branche zijn voor ons ook akkoord. Stuur een mail naar info@mindeventsfactory.com met een voorstel voor uw blog post of advertentie.

Betaling

Wij sturen u een factuur en u kunt het bedrag betalen via IBAN of PayPal. Betaling dient te geschieden voordat we de inhoud op gepubliceerd zetten.

De content die u schrijft, wordt door ons beoordeeld voordat we deze op onze website plaatsen. We sturen u de pagina met een wachtwoord zodat u deze ook kunt bekijken. Na akkoord zullen we het publiceren.

Foto’s

Foto’s moeten afkomstig zijn van een stock website of originele foto’s.

Contact

Neem contact op via info@mindeventsfactory.com om samenwerkingen te bespreken.