Over Joyce

Hi, Mijn naam is Joyce Mol en ik ben de oprichter van Mind Events Factory.

Yin Yoga heeft mij na een auto ongeluk geholpen om van mijn whiplash af te komen. Nekklachten, een evenwichtsorgaan die uit balans was, angstklachten haalde me volledig onderuit. Want wat als dat niet over ging? Wat kon ik dan nog? Er waren mensen die voor altijd last hadden van een whiplash. Ik ben 24 jaar en wilde niet leven met pijn. Daar ging ik me dan ook behoorlijk in verzetten. Vanuit een revalidatie traject ben ik met Yin Yoga in contact gekomen. Ik was nog niet volledig hersteld maar merkte meteen verschillen en de pijn was weg. Toen heb ik besloten om zelf de Teacher Training te volgen.

Ik heb de Training bij Rise & Shine Yoga in Ibiza gevolgd bij Kata van Doesselaar en Erno van Doesselaar. Door de diepte in te gaan en bij mezelf te voelen wat ik nodig had om te herstellen kwam mijn lijf en mijn geest eindelijk tot rust en kon mijn lichaam van de pijn herstellen. Ademwerk, diepe stretches en meditaties hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik de pijn volledig los kon laten.

Yin Yoga is gebaseerd op de anatomie, de natuurlijke elementen en lichaamsbewustzijn. Door deze facetten te combineren creëer je een zelf helend vermogen.

Met deze kennis wil ik nu mensen helpen die een onrustig en onveilig gevoel van binnen hebben. Lichamelijk op zijn en meer energie willen ervaren. Hoe vind je rust in je gedachtes? Hoe kan je weer op je eigen lichaam vertrouwen? En hoe ga je om met stress situaties en onzekere momenten.

Zit je momenteel met vragen? Neem dan gerust contact op via info@mindeventsfactory.com.

Gevolgde trainingen:

  • Yin Yoga Teacher Training bij Rise & Shine Yoga (2018)
  • Bewegingstherapie MOOD Massages (2019)
  • AALO Poweryoga (2019 – heden)
  • AALO Vinyasa yoga (2019 – heden)