fbpx

1 oktober start ik, Joyce Mol, weer met een nieuwe groep in het Online Breathe Better Programma.

Dit programma is voor jou als je de laatste tijd veel onrust ervaart, en klachten als hyperventilatie, paniekaanvallen, slaapproblemen, chronische pijn en vage klachten somatische klachten ervaart door bijvoorbeeld burn-out en overspanning.

Goed ademen geeft je meer rust in je hoofd en lichaam. Klachten zullen hierdoor verminderen en je voelt je beter in je lijf. Hierdoor ervaar je meer zelfvertrouwen waardoor je vanuit ontspanning en vertrouwen gaat leven.

Je gaat je grenzen beter aangeven. Je lichaam beter aanvoelen. En meer ruimte ervaren in je mind.

Het Basis Breathe Better Programma bestaat uit 6 modules waarin je stap voor stap de kracht van ademhalen gaat ervaren en integreren.

Naast dat er veel ademtechnieken geleerd worden zijn er ook online reflectiemomenten en contactmomenten waarin we werken aan het doorbreken van oude patronen. De reflectie opdrachten bestaan uit behavioural change opdrachten. Dit zijn schrijfopdrachten waarin je jouw patronen gaat doorbreken en veranderen.

 

Als je je nu aanmeld voor 1 oktober ontvang je als BONUS:

√ Groepsstart met intenties online via zoom op 1 oktober van 11.00 – 12.00
toegang tot de online community
√ 3 online groepslessen (breath & yin, yin yoga, vinyasa flow) te volgen op ma, di of do avond
√ Afsluiting met reflectie moment online via zoom op 12 november van 11.00 – 12.00

De 6 modules volg je zelf in 6 weken in je eigen tijd. De 3 groepslessen daartussen mag je ook in je eigen gewenste tijd inplannen. Je 3-rittenkaart is 2 maanden geldig.

Jouw investering is 249,00,-

Het Breathe Better Programma bestaat uit 6 modules waarin je stap voor stap de kracht van ademhalen gaat ervaren en integreren. 

 

In deze cursus:

 Ontdek je hoe je dichter bij jouw ONDERBEWUSTE komt en meer vanuit OVERGAVE kunt leven

√ Ontdek je hoe je van je piekergedachten, hyperventilatie, opgejaagde gevoel, burn-out, paniekaanvallen, spanningshoofdpijn, PTSS, stressklachten én van veel chronische pijnklachten af komt.

√ Ontdek je hoe je MEER ADEMRUIMTE kunt creëeren voor jezelf

 Onthul ik je de MAGIE van visualisaties en ademwerk waardoor je MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT hebt

 Ontdek je hoe je DEEP RELAXED SLAAPT waardoor je je ENERGIEK voelt en meer kunt genieten gedurende de dag

 Ontdek je hoe je vanuit ZELFVERTROUWEN keuzes maakt waardoor je TROUW aan jezelf blijft en volledig in je KRACHT staat

  Ervaar je hoe je je lichaam KRACHTIGER maakt vanuit ONTSPANNING

 Ontdek je hoe je ZELFVERZEKERD door het leven gaat, waardoor je in staat bent goed JE GRENZEN AAN TE GEVEN

 

Als je je nu aanmeld voor 1 oktober ontvang je als BONUS:

√ Groepsstart met intenties online via zoom op 1 oktober van 11.00 – 12.00
toegang tot de online community
√ 3 online groepslessen (breath & yin, yin yoga, vinyasa flow) te volgen op ma, di of do avond
√ Afsluiting met reflectie moment online via zoom op 12 november van 11.00 – 12.00

Jouw investering is 249,00,-

 

Dit is wat je krijgt:

6 modules waarin je stap voor stap de kracht van de ademhaling ontdekt:

Module 1: Bewustwording
Module 2: Voelen
Module 3: Deep Inwards
Module 4: Detox
Module 5: Focus
Module 6: Mindset

Mindfulness oefeningen, magische inzichten, meditaties, ademhalingsoefeningen, schrijf en reflectie opdrachten.

Video & Audiolessen.

Levenslang toegang tot de cursus.

Waardevolle extra’s.

√ 3 online groepslessen (breath & yin, yin yoga, vinyasa flow)

 

 

Goed om te weten:

Je kunt op elk gewenst moment starten. Tijdens deze cursus doorloop je 6 modules waarin je stap voor stap de HELENDE KRACHT van ademwerk ontdekt.

Je bepaalt zelf wanneer je de module wilt bekijken zodat je deze cursus in jouw eigen tempo kunt volgen.

Je behoud levenslang toegang tot deze cursus waardoor je zelf de planning van deze cursus kunt bepalen en deze BRILJANTE  tools op je gemak kunt integreren in jouw leven.

Doordat je levenslang toegang hebt tot het cursusmateriaal kun je ook levenslang blijven oefenen met de materialen die je ontvangt in deze cursus. Echt een aanvulling voor jouw leven, wat werkelijk life changing is!

Mijn missie is om zoveel mogelijk MANNEN en VROUWEN de KRACHT van de ademhaling te laten ontdekken. 

Voel jij een ja? Meld je dan nu gauw aan en ontvang direct jouw waardevolle bonussen! 

Breathwork & Certified Yoga Teacher:

Mijn naam is Joyce Mol. Owner van Mind Events Factory, Breathwork Expert en certified yogateacher.

Vanuit de Noord-Hollandse mentaliteit kreeg ik vanuit huis mee dat ik altijd hard moest werken. Want hard werken dat bracht je ergens.

Deze mentaliteit zorgde ervoor dat ik altijd over mijn eigen grenzen heen ging. Ik was me niet bewust van mijn lichamelijke pijngrenzen en liep altijd rond met een gespannen nek, gespannen schouders, spanningshoofdpijn en paniekaanvallen. Piekeren was een van mijn dagelijkse bezigheden waardoor ik meer in mijn hoofd zat dan in mijn lijf. 

Al op jonge leeftijd kreeg ik bij de huisarts pillen voorgeschreven om mijn pijnklachten en paniekaanvallen te onderdrukken. Tot ik erachter kwam dat dit niet the way to go is om van je klachten af te komen en dat dit dus eigenlijk het verdoezelen van je emoties is. Een emotie mag leven en gevoeld worden. 

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat de pillen die ik ooit voorgeschreven kreeg mij alleen maar meer vermoeidheid dan rust gaven. Ik kwam hierdoor niet in mijn REM-slaap. Toen ik dit inzicht kreeg kwam ik erachter dat ik zeker 4 jaar niet ‘geslapen’ had. Ik besloot dat ik hier zo snel mogelijk vanaf moest. Ik ging me verdiepen in ademwerk, yoga en mindfullness.

Tijdens een van mijn eerste yogalessen leerde ik over de kracht van de ademhaling in combinatie met yoga. En dit voelde als zo’n SHIFT in mijn energie en mijn lichaam, dat ik direct wist dat ik andere keuzes moest gaan maken.

Op dit moment ervaar ik helemaal geen klachten meer. Ik slaap DEEP RELAXED, mijn hoofd voelt RUSTIG en ik ervaar super veel energie gedurende de dag. Ik voel me zelfverzekerd en geef duidelijk mijn grenzen aan. Ik ben gestopt met mensen pleasen en ik durf nu voor mezelf te staan.

De kracht die we in de ademhaling kunnen vinden in herstel is MAGISCH! 

Een aantal jaren later herstelde door ademwerk en yin yoga binnen 6 maanden van pijn in mijn nek, whiplash klachten, evenwichtsstoornis,  spanningshoofdpijn en angstklachten die ik opliep door een auto ongeluk. Juist omdat dit deze tools binnen handbereik had. 

In een aantal jaar tijd had ik dus best wel wat tegenslagen. Maar door de kracht van de ademhaling in te zetten, kon ik mijzelf weer volledig herstellen.

Dit mocht ik ervaren en jou gun ik ook meer RUST in je hoof en lichamelijke ontspanning. 

In het Online Breathe Better Programma ontdek je hier alles over. Een alles veranderend programma waarin je ontdekt hoe de ademhaling jouw lichaam en mind kan herstellen. Oude patronen laat je los om nieuwe gezonde patronen aan te maken zodat je vol zelfvertrouwen weer in het leven kunt staan. 

 

Testimonials

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 • Wat is ademwerk?
  Ademwerk is een verzamelnaam voor diverse ademhalingstechnieken. We werken met de ademhaling om zo patronen te doorbreken. Onderliggende angsten los te laten en stress te verminderen. De ademhaling zetten we in omdat dit het enige is wat ons leven geeft en ons ook het leven weer laat. 

 • Ik merk dat ik het spannend vind om met mezelf aan de slag te gaan
  Het is ook super spannend om met jezelf aan de slag te gaan. Maar als je altijd doet wat je altijd deed. Krijg je wat je altijd kreeg. Dus wil jij nu eindelijk werken aan meer zelfvertrouwen zodat je beter je grenzen kunt bewaken? Dan is deze cursus voor jou.
 • Ik twijfel of dit wel iets is voor mij en of ik mij wel kan open stellen?
  Ik ben er van overtuigd dat ademwerk voor iedereen transformerend werkt. Het feit dat je hier al naar kijkt zegt al dat je hier voor open staat. Ga het gewoon ervaren.
 • Ik merk dat ik weerstand ervaar. Wat kan ik dan het beste doen?
  Geef jezelf de ruimte om te ontdekken. Wanneer je meer open gaat staan voor het nieuwe zul je merken dat je steeds zelfverzekerder in het leven gaat staan en meer energie krijgt om dingen te doen waar je normaal geen energie voor hebt.
 • Ik doe al 1x in de week yoga. Kan ik dit er dan bij doen?
  Jazeker. Ademwerk is een fanatische aanvulling op yoga en in je dagelijkse leven. Deze cursus kun je als extra zien. Je ontvangt naslagwerk waar je altijd weer op kunt terugvallen. Yoga is een moment waarin je echt even de tijd neemt voor jezelf. Tijdens deze cursus ontdek je vooral wat de geheimen zijn van ademhalen.
 • Kan ik ook op ieder moment starten?
  Jazeker. Je houdt oneindig toegang tot deze cursus. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je start met de cursus.
 • Ik ben coach / therapeut. Kan ik dan ook meedoen? 
  Jazeker. Je kunt de lessen en tools die je ontdekt inzetten voor jouw 1-op-1 sessies en groepssessies. Je verdiept je nog meer in de materie.
 • Hoe en wanneer gaan we de 1-op-1 breathwork sessie & coaching inplannen?

  Je kunt de sessie online volgen via zoom of live in de studio in Alkmaar. Jouw verlangen is mijn wens. Geef dus zeker jouw voorkeur aan. Dan regelen we dat. Een sessie duurt 1,5 uur. 

  We kunnen de sessie voorafgaand aan de training inplannen of aan het einde om mee af te sluiten. Net waar jij behoefte aan hebt.