Lesrooster

Kanaaldijk 301 in Alkmaar (De Waterkant)

Lieve mensen, vanwege het C-virus hebben wij de studio helaas moeten sluiten. We hebben daarom besloten om de onderstaande lessen online aan te bieden in een webinar vorm. Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de les een linkje naar de Jitsi Meet online yoga studio zodat je de les thuis kunt volgen. Jitsi Meet kan je downloaden via de app store of je kunt via je computer direct naar de link gaan in Google Chrome. Zorg ervoor dat je in je browser toestemming geeft aan je microfoon en camera. Hoe je dit doet lees je hier.

Zorg dat je matje klaar ligt en je een rustige ruimte hebt ingericht. Hoe je dit doet kan je hier lezen. Zo kan je toch tot ontspanning komen in deze moeilijke tijd.

Voor de lessen gelden de tarieven van de rittenkaarten. Na betaling is je plaats gereserveerd. Net als in de gewone les is er beperkt plaats vanwege de persoonlijke begeleiding. Ik kan jullie horen en zien en waar nodig instructies geven. Iedere les duurt 75 minuten. Net als een gewone reguliere les.

Schrijf je in voor een les naar keuze en ga een commitment aan met jezelf zodat je ook in deze tijd je ontspanningsmoment en beweging kunt onderhouden.

Tarieven wekelijkse lessen

  • 1 les €13,50 (1 month valid)
  • 3 les €35,00 (1 month valid)
  • 5 lessen €60,00 (2 months valid)
  • 8 lessen €100,00 (3 months valid)

Boek je les via ons online boekingssysteem Momo Yoga. Je kunt ook de app downloaden in de Appstore of Google Play.

Voor vragen over lessen kun je contact opnemen via info@mindeventsfactory.com