fbpx

De Breath & Yin lessen zijn lessen waarin we diepgewortelde spanning en emoties losmaken door middel van ademhalingstechnieken, diepe yin stretches en meditatie. Dit maakt het makkelijker om klachten als angsten, hyperventilatie, paniekaanvallen en chronische pijn los te laten. Denk bijvoorbeeld aan pijn in het bekken, onderrug, bilspier, heupen, schouders, nek, etc.

Het kan zijn dat je onbewust spanning in uw lichaam vasthoudt, waardoor je moeilijk kunt ontspannen. Of zit je veel in je hoofd en wil je weer diep in je lichaam gronden. Gronden is een van de belangrijkste aspecten in onze lessen. Je veilig voelen in je lichaam. In staat zijn om te zijn met alles wat is.

In deze lessen ontdek je ademhalingsmethoden van pranayama, tantrische diepe bekken ademhaling, natuurlijke ademhaling en diepe yin-strekkingen om je lichaam de ruimte te geven die je automatisch rust geeft.

Ademwerk helpt om dieper in het lichaam te aarden en het zenuwstelsel te kalmeren. Ademwerk bestaat al eeuwen. Pranayama gebruikt al tientallen jaren ademhalingstechnieken om tot jezelf te komen, lichamelijke klachten op te lossen en je geest tot rust te brengen.

Prana betekent levensenergie. Ayama betekent verlengen of beheersen. Door ademhalingstechnieken te oefenen leer je terug te keren naar je natuurlijke ademhalingsritme. Het ritme dat voor jou als uniek mens telt.

Door dit te combineren met diepe yin stretches creëren we ruimte in het bindweefsel, gewrichten en spieren. Een heerlijke les om met je eigen adem diep te ontspannen, emoties los te laten en het lichaam van binnenuit te helen. Wat we ook wel het zelfgenezend vermogen noemen.

Rittenkaarten:
1 les €15,00
3 lessen € 35,00 (geldig voor 1 maand)
5 lessen € 60,00 (geldig voor 2 maanden)
8 lessen €100,00 (geldig voor 3 maanden)

Maandelijks abonnement:
1x per week € 39,00
Onbeperkt €59,00

Book your class via the online schedule or the Momo Yoga app.