Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden beschreven van Mind Events Factory.

Algemene voorwaarden verzending yoga artikelen
Voordat u een aankoop doet worden de algemene voorwaarden u aangeboden in de winkelmand.

Herroepingsrecht
Na aankoop van je product kun je binnen 14 dagen je aankoop annuleren of retourneren. Deze termijn gaat in nadat je het product hebt ontvangen. Na deze termijn kun je het product niet meer annuleren of retourneren. Bij annulering binnen 14 dagen na ontvangst van het product ontvang je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour. Bij aankoop van meerdere producten waarbij u een product retour stuurt ontvangt u geen verzendkosten retour, maar wel het aankoopbedrag van het betreffende product.

Voor de verkoop van yoga artikelen zijn de algemene voorwaarden, verzendingsvoorwaarden en retourneringsvoorwaarden van www.iloveyoga.nl van toepassing. Voor vragen over de algemene voorwaarden, retourneren en annulering kunt u een mail sturen naar info@mindeventsfactory.com.

Lesmogelijkheden
Je kunt yogalessen volgen in de vorm van een losse les, maand try-out van 4 lessen, 8-rittenkaart in 10 weken. In de zomerperiode is er ook Sunrise Strand Yin Yoga 8-weekse!

** Mind Events Factory behoudt zich het recht om ten alle tijde het lesrooster te wijzigen!

Losse Les €12,50

Maand try-out 4 lessen €43,00

  • 1 maand geldig
  • Kun je maar 1 keer aankopen. Daarna ga je over op een 8-rittenkaart.
  • Indien je niet tijdig afzegt (24 uur van te voren) komt je rit te vervallen.
  • Deelname is op eigen risico, vermeld altijd gezondheidsklachten voorafgaand aan de les.

8-rittenkaart €100,00

  • Worden in 10 weken opgemaakt. Dit houdt in dat je rittenkaart 10 weken geldig is, na 10 weken verloopt de rittenkaart. Je schaft dan weer een nieuwe rittenkaart aan.
  • Indien je niet tijdig afzegt (24 uur van te voren) komt je rit te vervallen.
  • Deelname is op eigen risico, vermeld altijd gezondheidsklachten voorafgaand aan de les.

Betaling
Betaling geschied via iDeal op het Momo Yoga platform. Als het systeem aangeeft dat je geen geldig rittenkaart hebt, dien je een nieuwe aan te schaffen om weer nieuwe lessen te kunnen boeken.

Les annuleren en beëindiging
Afmelden voor een les dien je 24 uur van te voren te doen, doe je dit later, komt je les/rit te vervallen.
Na aankoop van je rittenkaart of try-out kaart wordt er geen restitutie gedaan als je de kaart toch weer op wilt zeggen. Alleen in geval van lesuitval of ziekte van de yoga docent wordt er een bedrag terugbetaald. Dit wordt altijd in overleg gedaan.

Nieuwsbrief
Je ontvangt updates die betrekking hebben op de lessen. Bijvoorbeeld over vakantie uitval en tips.

Blessures en verantwoordelijkheid
Let goed op je eigen lichaam en grenzen. Als iets niet prettig voelt ga dan niet verder met de oefening. Geef dit alsjeblieft aan zodat ik de oefeningen voor je kan aanpassen. Indien je zwanger bent laat dit dan zo snel mogelijk weten. Het is van groot belang oefeningen aan te passen aan de zwangerschap. Bij blessures of medische aandoeningen adviseer ik om eerst je huisarts te raadplegen voordat je yoga les wilt komen volgen. Dit geldt ook voor zwangerschap.

Mind Events Factory stelt zich niet aansprakelijk voor enige blessures of schade opgelopen tijdens de les. Je volgt de lessen op eigen verantwoordelijkheid!

Aan het begin van iedere les vraag ik of ik rekening moet houden met blessures. De reden hiervoor is dat ik kan zorgdragen voor het aanpassen van de oefeningen voor jou. Het is mogelijk dat ik om een doktersverklaring vraag voor deelname aan de yogalessen.

Ziekte
Wanneer je ziek of verkouden bent is het beter om rust te nemen en later weer yoga te doen om het herstel te bevorderen. Bovendien bewegen wij naast elkaar in de yoga ruimte en door thuis te blijven voorkom je dat anderen mogelijk ook ziek worden.

Aansprakelijkheid
Deelname aan de yogalessen is geheel voor eigen risico. Mind Events Factory kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of vermissing van eigendommen.

Vakanties en lesuitval
Er is het hele jaar les met uitzondering van de in de nieuwsbrief aangegeven vakantie periodes.
In de zomer is er een aangepast zomer rooster. De periodes van vakanties en sluitingen worden tijdig aangegeven in de nieuwsbrief en worden niet meegerekend met de 10 wekelijkse abonnementen.