fbpx

About Joyce

Welkom! Mijn naam is Joyce Mol. Ik ben de Founder van Mind Events Factory, Breathwork en Yoga Teacher. Ik ben opgeleid in diverse yogastijlen. Yin en Yang. Daarnaast ben ik ook Cacao Ceremony Facilitator en Womb Keeper. 

Het is mijn passie om vrouwen en mannen terug naar diepe ontspanning en hun eigen unieke ademritme te begeleiden waarvan zij verwijderd zijn geraakt. Zodat ze weer gronding en rust vinden in zichzelf. En vanuit hun hart kunnen gaan leven. 

Ieder mens heeft een uniek ademritme. Jij ook. Dit ademhalingsritme kan verstoord worden door verschillende oorzaken, trauma’s, stress, burn-out en diverse gebeurtenissen in je leven.

Je kunt last krijgen van chronische pijn en lichamelijke blokkades, hyperventilatie, paniekaanvallen, blokkades in je energie en het stroomt niet meer natuurlijk. Zelf heb ik hier helaas ook last van gehad. En is het mijn drijfveer geworden om een weg naar heling te vinden. Het zelfhelende vermogen is een magisch iets vind ik zelf. Je adem, lichaam en geest zijn in de meeste gevallen zelf in staat om te helen. 

Als je de behoefte voelt om dieper in contact te komen met je lichaam, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik begeleid je naar diepe rust. Ruimte en overgave. Door middel van je eigen ademhalingsritme.

Een van mijn passies is ook yin & fascia therapy waar ik al 3 jaar trainingen in geef aan yoga teachers, ademcoaches en diverse lichaamsgerichte therapeuten. Ik heb een online yin & fascia therapy training ontwikkeld hierover en geef de training soms nog in real life of tijdens een retreat. 

Ik heb veel innerlijk werk gedaan met yoga, ademwerk, plantmedicijnen, womb healing, koude training, acupunctuur, guasha. Van verschillende therapeuten leerde ik over de kracht van ons lichaam en de natuur. Hoe dit ons echt terugbrengt naar de essentie in onszelf. Terug naar ons eigen ritme.

Na een auto-ongeluk waarbij ik whiplash, evenwichtsstoornis en PTSS opliep, ben ik me hier steeds verder in gaan verdiepen. Uiteindelijk ben ik in zeer korte tijd van mijn whiplashklachten, evenwichtsstoornis en PTSS afgekomen. Dit proces heeft mij geholpen om van yoga & ademwerk mijn dagelijkse werk te maken nadat ik diverse trainingen heb gevolgd. Hier vond ik rust en ruimte. Voor mijzelf. Door voor mezelf te kiezen. Leren over mijn lichaam. Leren over mijn adem. Spiritualiteit en de kracht van natuur en planten.

Sinds 2017 begeleid ik mensen naar diepe ontspanning, rust en herstel. Hierbij maak ik gebruik van yoga, ademwerk, plantmedicijnen (cacao), de elementen uit de natuur en bewegingstherapie.

Lichaam en geest staan centraal. Zodat je ruimte kunt geven en je diepste verlangen van binnen kunt omarmen. Zoals je bent. Vanuit vertrouwen en vrede.

Ik ondersteun je in het vertrouwen op je intuïtie en je lichaam. Jezelf als GEHEEL zien met je adem, lichaam en geest. Wil je vanuit flow leven en ontdekken hoe dit voor jou werkt? 

Workshops, trainingen en retreats in 2022 en 2023

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof en verblijf ik in Zuid-Frankrijk.

Eind 2022 in December geef ik een live Yin & Fascia Therapy training en een Year-End Cacao & Soundhealing Ceremony in de studio in Alkmaar in Nederland.

Wil je nu starten? Volg dan een van mijn online cursussen. Deze kan je in je eigen tijd en tempo volgen. Of doe met volle maan mijn Full Moon Womb Awakening Class. Een helend ritueel voor iedere vrouw.

In 2023 kan je op een private retreat komen bij mij in Zuid-Frankrijk:

Certified in:

 • Yin Yoga Teacher Training 200 hrs – Rise & Shine Yoga Ibiza

  Yin Yoga met 5 Elementen en Fascia Therapie
  Yin Yoga Advanced (Deities & Fascia)
  Chakra Immersion

 • Movement therapy – MOOD Massages
 • Power Yoga Teacher Training 50 hrs – AALO
 • SUP Yoga Teacher Training – SUP Yoga & Fitness Malta 20 hrs
 • Anatomy for TT Level 200 – Yoganatomy 20 hrs
 • Prenatal Yoga Teacher Training Program at Yoga Education Institute (2019 – 2020)
 • Vinyasa Yoga Teacher training 50 hrs – Rosita Jan
 • Wim Hof Fundamentals (Breathwork)
 • Anatomy Trains for Movement Therapy (online course Tom Myers)