fbpx

Op zondag 8 augustus 2021 is het Nieuwe Maan en Leeuwenpoort. Tijdens deze nieuwe maan in Leeuwenpoort nemen we de ruimte om te transformeren. Nieuwe intenties te zetten voor de komende tijd en laat je los wat je niet meer nodig hebt. Het is een periode van stilte. Voelen en de ruimte nemen voor jezelf. Juist in momenten van stilte komen de antwoorden tot jezelf. Voor wat jij nodig hebt. Het is een moment van reflectie en verdieping. Juist door dit te doen ervaar je de komende maand meer rust en meer focus. Focus voor jouw passie, jouw vuur en zachtheid.

Wat is de Leeuwenpoort?

De leeuwenpoort vindt altijd plaats op de 8e dag van de 8e maand. In augustus. Dan staat de zon in leeuw. Er ontstaat dan een kosmische energie tussen het spirituele en de aarde. Een soort kosmische energie of activatie. Dit is voelbaar vooral voor spirituele mensen en lichtwerkers. In deze periode kan je je emotioneler voelen, nog beter in verbinding zijn met jouw intuïtie en je hierdoor empowered voelen. Je bent helemaal klaar voor deze activatie.

Tijdens de Leeuwenpoort is er een kosmische uitlijning waarin de aarde en de meest heldere stel Sirius een directe verbinding maken. De ster lijkt dichter naar de aarde te komen. Al eeuwen wordt dit gezien en is dit een helder moment voor vernieuwing, activatie en transformatie.

Wat kan je doen voor practices tijdens de Leeuwenpoort?

De leeuw staat in zon. Het vuurelement. Hierin verbind je je met jouw passie. De kracht in jou. Waar gaat jouw vuur van branden? Vanuit de yin energie kijken we hierin naar het innerlijke verlangen. Juist ook omdat het nieuwe maan is, is het een mooi moment om naar binnen te keren. Even te voelen waar jouw diepste verlangen vandaan komt. Wat jouw transmissie is hier tijdens de Leeuwenpoort.

Je kunt dit doen door middel van verschillende practices:

  • Mediteren
  • Yin Yoga
  • Ademwerk
  • Schrijven

In het Moon Phase Yin Yoga E-book vind je al het bovenstaande. Met informatie over de maanfasen, yin yoga practices voor iedere maanfase. Zo ook deze nieuwe maan. En journal practices. Je kunt het e-book iedere maanfase weer gebruiken. Maar juist tijdens een nieuwe maan is het een prachtig startmoment om de transmissie van de Lionsgate in te gaan zetten.

Je kunt ook op maandag 9 augustus de Vinyasa Flow les meedoen in de studio of Online via ZOOM om je intenties kracht bij te zetten vanuit een zachte flow. Hierin nemen we de ruimte voor het vuur element van de Leeuwenpoort en de zachtheid van de Nieuwe Maan energie.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: