fbpx

Wanneer je een slechte nachtrust hebt gehad kun je je door de dag heen moe en lusteloos voelen. Het liefst duik je meteen je bed weer in. Om toch je dag wat comfortabeler te maken heb ik 5 tips die je helpen de dag door te komen na een slechte nachtrust.

1. Neem een koude douche

Een koude douche helpt je wakker te worden en je energieker te voelen. Als dit een flinke uitdaging voor je is, kun je eerst beginnen met een warme douche en de kraan steeds kouder zetten totdat je volledig onder een koude douche staat.

2. Drink voldoende

Door voldoende te drinken door de dag heen blijft je lichaam gehydrateerd en krijg je minder snel hoofdpijn. Zorg dat je voldoende water drinkt door de dag heen. Of maak de dag lekker comfortabel voor jezelf met flinke koppen warme thee.

3. Early Morning Yoga

Met een Early Morning Yoga sessie kun je je lichaam wakker maken met diepe stretches. Dit kun je doen door Yin Yoga te beoefenen of een lekkere flow yoga sessie te doen. Na een les zul je jezelf wakker en actief voelen.

4. Dans in de ochtend

Wanneer je slecht hebt geslapen kun je soms wat chagrijnig zijn. Door vrolijke muziek aan te zetten en even lekker vrij te dansen in je slaapkamer kun je jezelf de goede moed in dansen voor de rest van de dag!

5. Eet voldoende groenten en fruit

Door gezond te eten geef je je lichaam de juiste voedingsstoffen om jezelf weer op te laden. Dus laat alle suikers staan. Suikers brengen je alleen maar naar een piek waarna je vervolgens weer inzakt naar vermoeidheid.

Note:
Heb je vaker een slechte nachtrust en kan je maar moeilijk in slaap komen? Kom dan eens een les volgen. De avonden zijn fijn voor het slapen gaan. Kijk op het lesrooster voor de mogelijkheden.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: