fbpx

80% van de mensen ademt onbewust niet goed. Wist je dat hierdoor klachten als chronische pijn, angsten, stress, hoge of lage bloeddruk en hoofdpijn ontstaan? Veelal komt dit door langdurige stress, lang concentreren, problemen thuis of een baan die je niet leuk vind. Of wellicht heb je een bedrijf die niet lekker doorloopt. Allerlei factoren waardoor je adem en lichaam ontregelt raakt. 

Ervaar hoe je weer beter kunt ademen met Breathwork Expert & Certified Yoga Teacher Joyce Mol

Heb je vaak last van paniekaanvallen? Ervaar je stressklachten? Een hoge ademhaling en/of pijn in je lichaam? En wil je weer leren hoe je beter kunt ademen onder begeleiding? Kom dan eens langs voor een 1-op-1 breathwork sessie in de studio of online bij Joyce Mol.

Joyce weet als geen ander wat de ademhaling kan betekenen in het helen van lichamelijke klachten als whiplash, verstoord evenwichtsorgaan, nekklachten, rugklachten, bekkenklachten, onderrugklachten etc. Ook vormen van stress, angstklachten en PTSS heeft zij zelf weten te herstellen d.m.v. ademwerk.

Joyce maakt tijdens de sessies gebruik van ademwerk, deep stretching vanuit yoga, inzichten uit het dagelijks leven, patronen, klanken met de drum en kristallen klankschalen om zo diep liggende patronen uit het lichaam los te maken.

Tijdens de 1-op-1 breathwork sessies ontdek je diverse tools waarmee je:

  • Meer rust zult vinden in je hoofd;
  • Meer ruimte zult ervaren in je lichaam;
  • De ademhaling weer natuurlijk kunt laten stromen;
  • Paniekaanvallen de baas kunt zijn;
  • Angsten kunt loslaten;
  • Hyperventilatie kunt verminderen;
  • Je stressniveau naar beneden kunt brengen;
  • Pijnklachten in het lichaam kunt verminderen én zelfs oplossen.

1-op-1 kunnen we nog meer de diepte in gaan op jouw thema’s. Denk hierbij aan trauma, lichamelijke klachten, emotionele stagnaties etc..

Door je meer de richten op de ademhaling zal je denken en voelen ook veel meer vanuit flow gaan stromen. Er ontstaat meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning voor signalen en kan je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress opleveren en zul je het eerder herkennen als je weer veel in je hoofd zit.

De technieken die je aangereikt krijgt zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Naarmate je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je zelfvertrouwen stijgt en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Tijdens de 1-op-1 Breathwork & Soundhealing sessies ervaar je diepe ontspanning. Ik maak gebruik van crystal bowls en mijn tongue drum in de sessie. Hierdoor komt je lichaam en een nog diepere staat van ontspanning. De trillingen van de klanken werken door in het lichaam. Het lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trillingen zorgen ervoor dat je diep gewortelde emoties kunt loslaten.

Reserveren en kosten
Een 1-op-1 breathwork & soundhealing sessie van 1,5 uur kost 90,00 euro

De sessies worden op dit moment online aangeboden en kunnen via onderstaande agenda geboekt worden.

Woon je in Noord-Holland? Dan kan je mij ook privé bij jou thuis uitnodigen. Stuur dan even een mailtje naar info@mindeventsfactory.com