fbpx

Ontdek de helende kracht van cacao, breathwork, yin yoga en soundhealing en laat diep gewortelde stagnaties en emoties los uit je systeem…

Ontdek de helende kracht van cacao, breathwork en soundhealing en laat diep gewortelde stagnaties en emoties los uit je systeem…

80% van de mensen ademt onbewust niet goed. Wist je dat hierdoor klachten als slaapproblemen, chronische pijn, angsten, stress, hoge of lage bloeddruk en hoofdpijn ontstaan? Veelal komt dit door langdurige stress, lang concentreren, maar doorgaan en onzekerheid. Je raakt hierin je eigen natuurlijke ademritme kwijt. Door de snelheid en waan van de dag.

Je staat niet meer in verbinding met je hart en je lichaam. Door juist weer de tijd voor jezelf te nemen, op natuurlijke wijze te leren ademen en meer rust te ervaren in jezelf, zal je de poort naar herstel en een diepere verbinding met jezelf aan gaan. Zo kan je weer bij het vuur en de passie in jezelf komen. En blijf je in verbinding met je lijf.

Tijdens een Privé, Breathwork, Yin Yoga & Soundhealing sessie begeleid ik je met liefde naar diepe rust en ontspanning. Zodat jij weer in verbinding komt met je hart, je lichaam en verlangens. Zo kan jij weer gaan leven vanuit vertrouwen en rust.

Dit doe ik met technieken vanuit de pranayama, tantric breathing, natural breathing en zachte yoga houdingen. De focus ligt hierin op de natuurlijke ademhaling. Het ritme dat werkelijk hoort bij jou als individu.

Ontdek hoe je weer op natuurlijke wijze ademt en herstel vanuit rust en ruimte.

Breathwork Expert & Certified Yoga Teacher Joyce Mol neemt je mee tijdens een innerlijke reis waarin je de balans met jezelf hersteld, je eigen ademritme terugvindt en in liefde met jezelf kan zijn.

Zit je vaak in je hoofd? Heb je vaak last van paniekaanvallen? Ervaar je stressklachten? Een hoge ademhaling en/of pijn in je lichaam? En wil je ontdekken hoe je weer op natuurlijke wijze mag ademen onder begeleiding? Kom dan eens langs voor een privé sessie in de studio in Alkmaar bij Joyce Mol.

Ik weet als geen ander wat de ademhaling kan betekenen in het helen van lichamelijke klachten als chronische pijn, whiplash, verstoord evenwichtsorgaan, nekklachten, rugklachten, bekkenklachten, onderrugklachten etc. Ook vormen van stress, angstklachten en PTSS heb ik zelf weten te herstellen met ademwerk, yin yoga en guasha.

Cacao is daarbij een helend plantmedicijn welke wordt ingezet om het hart te openen. Zo kom je werkelijk weer in verbinding met jezelf. De essentie die in jou huist. Cacao wordt gezien als een hartopener. Een prachtige tool om in te zetten tijdens diepe gesprekken, verbinding en zelfliefde. ​Tijdens Breathwork en Yin Yoga zetten we dit in om de diepere poort naar jezelf open te zetten. Zodat jij in liefde kan zijn met jezelf. Je lichaam en geest.

Cacao heeft ook een positief effect op het lichaam. Voor het neurosysteem. Maar ook om focus, creativiteit en flow in jezelf te stimuleren. Dit zal je stimuleren om te zijn zoals je bent en vanuit je hart te leven.

Dit kan je bijvoorbeeld als ondernemer helpen om weer terug te stromen in je inspirerende kracht!

Tijdens de sessies maak ik gebruik van raw cacao uit Nicaragua, ademwerk, deep stretching vanuit yoga, inzichten uit het dagelijks leven, patronen, klanken met de drum en kristallen klankschalen om zo diep liggende patronen uit het lichaam los te maken.

De trillingen van de klanken werken door tot in het diepste van jouw cellen met trillingen. Het lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. De trillingen zorgen ervoor dat je diep gewortelde emoties kunt loslaten. Maar ook chronische pijn, angsten, onrust en gedachten. Je komt zo weer in diep contact met jezelf.

Tijdens deze Privé Cacao, Breathwork, Yin Yoga & Soundhealing sessies ontdek je diverse tools waarmee je:

  • Meer rust zult vinden in je hoofd;
  • Meer ruimte zult ervaren in je lichaam;
  • De ademhaling weer natuurlijk kunt laten stromen;
  • Paniekaanvallen de baas kunt zijn;
  • Angsten kunt loslaten;
  • Hyperventilatie kunt verminderen;
  • Je stressniveau naar beneden kunt brengen;
  • Pijnklachten in het lichaam kunt verminderen én zelfs oplossen.
  • Meer in verbinding met jezelf komt en weer vanuit je hart leeft.

In deze privé sessie kunnen we nog meer de diepte in gaan op jouw thema’s. Denk hierbij aan trauma, lichamelijke klachten, emotionele stagnaties etc..

Door je meer de richten op de ademhaling zal je denken en voelen ook veel meer vanuit flow gaan stromen. Er ontstaat meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning voor signalen en kan je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress opleveren en zul je het eerder herkennen als je weer veel in je hoofd zit.

De technieken die je aangereikt krijgt zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Naarmate je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je zelfvertrouwen stijgt en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Reserveren en kosten
Een Privé Cacao, Breathwork & Soundhealing sessie van 1,5 uur kost 120,00 euro

De sessies kan je volgen in onze studio in Alkmaar aan de Berenkoog 49 of online via ZOOM. Geef dit dan even aan bij je boeking. Ik stuur je dan een persoonlijke link. Je kunt de sessie ook zonder raw cacao volgen. De focus ligt dan volledig op ademwerk.