80% van de mensen weet niet hoe hij of zij natuurlijk moet ademen. Of zijn zich niet bewust van de ademhaling. Wist je dat niet goed ademhalen kan leiden tot pijn in het lichaam? Zoals blessures, pijn op de borst of rug en bekkenklachten? Ook klachten als angststoornissen, burn-out, hyperventilatie en paniekaanvallen zijn oorzaken of gevolgen van een verstoord ademritme.

Dit komt vaak door stress, trauma, onrust en een druk leven.

Heb je vaak last van paniekaanvallen? Ervaar je stressklachten? Een hoge ademhaling en/of pijn in je lichaam? En wil je weer leren hoe je beter kunt ademen onder begeleiding? Kom dan eens langs voor een 1-op-1 breathwork sessie in de studio of online bij Joyce Mol.

Joyce weet als geen ander wat de ademhaling kan betekenen in het helen van lichamelijke klachten als whiplash, verstoord evenwichtsorgaan, nekklachten, rugklachten, bekkenklachten, onderrugklachten etc. Ook vormen van stress, angstklachten en PTSS heeft zij zelf weten te herstellen d.m.v. ademwerk.

Joyce maakt tijdens de sessies gebruik van ademwerk, inzichten uit het dagelijks leven, patronen, klanken met de drum en kristallen klankschalen om zo diep liggende patronen uit het lichaam los te maken.

Tijdens de 1-op-1 breathwork sessie leer je diverse tools waarmee je:

  • Meer rust zult vinden in je hoofd;
  • Meer ruimte zult ervaren in je lichaam;
  • De ademhaling weer natuurlijk kunt laten stromen;
  • Paniekaanvallen de baas kunt zijn;
  • Angsten kunt loslaten;
  • Hyperventilatie kunt verminderen;
  • Faalangst kunt verminderen;
  • Je stressniveau naar beneden kunt brengen;
  • Pijnklachten in het lichaam kunt verminderen én zelfs oplossen.

1-op-1 kunnen we nog meer de diepte in gaan op jouw thema’s. Denk hierbij aan trauma, lichamelijke klachten, emotionele stagnaties etc..
Door je meer de richten op de ademhaling zal je denken en voelen ook veel meer vanuit flow gaan stromen. Er ontstaat meer begrip voor je eigen emoties, gevoelens en lichaam.

Wanneer je dit leert herkennen ontstaat er herkenning voor signalen en kan je in de toekomst beter omgaan met gebeurtenissen in het leven die stress opleveren en zul je het eerder herkennen als je weer veel in je hoofd zit.

De technieken die je aangereikt krijgt zijn van grote waarde voor de rest van je leven.

Naarmate je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je zelfvertrouwen stijgt en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

Kosten en reserveren:

Een 1-op-1 sessie kost €90,00 en duurt 90 minuten
Een 1-op-1 sessie boek je gemakkelijk via de Calendly agenda.
Beschikbare datums zijn woensdag en vrijdag middag.

Is dit lastig en wil je toch een ander moment afspreken? Stuur dan even een mailtje naar info@mindeventsfactory.com. Dan overleggen we voor een ander moment.