1-on-1 Breathe better sessions

Ervaar je stressklachten? Heb je het altijd druk? En ervaar je daardoor een hoge ademhaling en wellicht paniekaanvallen? Dan zijn de 1-op-1 Breathe Better sessions met Joyce Mol voor jou!

Tijdens deze sessie ga jij weer leren hoe je natuurlijk en ontspannen kunt ademen.

80% van de wereld weet niet hoe hij of zij moet ademen. Je leert dit niet in school. Terwijl dit juist de plek is waar je veel in je hoofd gaat zitten. Het begin van de verplaatsing van lichamelijke focus naar het denken. Het is inmiddels bewezen dat het het denken de verbinding met het lichaam kan scheiden. Het denken gaat vaak sneller dan het natuurlijke ritme van het lichaam. Dit is precies waar disbalans ontstaat. Zeker in deze prestatiegerichte maatschappij waarin ons brein vaak sneller gaat dan ons lijf aankan raakt onze ademhaling van slag. Het is de kunst om terug te keren naar dit natuurlijke ritme.

De breathe better sessions zijn 1-op-1 sessies waarbij we gaan kijken naar jouw dagelijkse patronen en ritmes die invloed hebben op jouw ademhaling.

Een sessie duurt 1,5 uur. We bespreken hierin jouw klachten, jouw ademhaling en jouw verlangens. Vervolgens gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen en lichaamsgerichtte oefeningen die jou helpen om meer ontspanning en rust te ervaren.

Naast de sessies ontvang je ook huiswerkopdrachten mee naar huis waarin je aan de slag gaat om echt diepe veranderingen in je leven door te maken.

Wil jij meer rust ervaren en leren hoe je natuurlijker kunt ademhalen? Boek dan een breathe better session. Deze sessies brengen jou naar de diepste kern van jezelf. Waarin we de verbinding tussen lichaam en geest gaan herstellen. Denk hierbij aan het loslaten van oude gewoonten en patronen.

De sessies vinden plaats in onze studio aan de Waterkant in Alkmaar of online via ZOOM. Dit bespreken we per mail of telefoon. De wens is om een mail te ontvangen daar ik tijdens sessies vaak niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden.

Tarieven, reserveren en locatie:

Een 1-on-1 breathe better session kost €75,00 en duurt 60-90 minuten. Afhankelijk van de tijd die we nodig hebben voor jouw proces.

De sessies vinden plaats in de studio aan De Waterkant in Alkmaar of online. Boek jouw sessie door een mail te sturen naar info@mindeventsfactory.com.

Afhankelijk van de sessie en jouw behoefte spreken we een behandelplan af en hoeveel sessies jij nodig hebt om tot de kern te komen.